IMG_4667.jpeg

Knøtter

Danseklassen for de yngste elevene. Den stimulerer dansegleden til barnet. Gjennom dans og øvelser utvikler barnet kroppsbevissthet, musikalitet, rytmefølelse og ulike beveglighetskvaliteter. De lærer grunnleggende posisjoner fra klassisk ballet og ulike kombinasjoner fra jazzdans. Vi legger vekt på at barna skal ha det gøy og føle seg trygge i gruppen. 

DSC_0003 (2).jpeg

Jazz (musikal/lyrisk/latin)

Dette er en variert og morsom danseklasse. Den inneholder dans til populæremusikk og er variert og fengende. I klassen har man danseteknisk trening, styrkende øvelser, stretch og dans. Noen av jazzklassene har lik oppbygging som en jazzklasse, men med musikal dans, latin dans eller lyrisk dans. 

IMG_8139.PNG

Trinidans (voksen)

En klasse for å dyrke dansegleden til dere som kanskje husker tilbake til, SÅ gøy det var å danse i barne/ungdomstiden. Du trenger ingen forkunnskaper i dans, man skal kunne henge seg på. Varierte funky timer der vi varmer opp/litt styrke/stretch og danser så svetten siler. Vi ler mye og det er en klasse med god stemning! Mulighet for drop-in. Kom og prøv hvis du savner å danse.

IMG_1257.jpeg

MiniBajazz

Dette er et tilbud om dans i tiden etter skoleslutt og frem til kl.16.30. Vi tilbyr henteordning fra flere skoler så ta kontakt om dere ønsker det. MiniBajazz er jazzklasser i alderen 1-4. klasse. En time med futt og fart og populærmusikk. Vi er også innom litt forskjellige andre sjangre som hip hop, musikal, lyrisk etc. I klassen har de danseteknisk trening som gjør de sterke, øker bevegeligheten, og jazzdansen gir de gode grunnleggende danseferdigheter og bra koordinasjon.

F1A2C45D-CECA-46DF-A2A5-EB0AF224FF17.jpe

Afro fusion/Ragga

En urban stil med innslag av hip hop, shaking og afro. Det er mye rytmer på disse klassene og hoftebevegelser, med grunntrinn hentet fra både hip hop og jazz. Du får masse energi og danse glede på disse klassene.

DSC_0180 (2).jpeg

Commercial

Dansen du ofte ser i musikkvideoer, på store tv-show, catwalken  etc. En blanding av flere stilarter som jazz, hip hop, street jazz, moderne. En variert og populær klasse.

5F4FA15B-5148-434E-8764-30D866E0BFB9.jpe

Hip Hop

En urban og funky stil som kommer fra USA. Hip Hop inneholder flere stilarter som popping, wacking, house, locking etc. Det øves på grunntrinn, koordinasjon, rytmikk, dynamikk, smidighet og styrke. Dansen er ofte til kjente hip hop og rap sanger. Stilen er ofte store joggebukser, store t-shirt, og man danser i joggesko.

C038364E-45C0-4B2F-A492-3A869340E1AD.jpe

Klassisk ballett (teknikk)

Dette er klassen som er god å ha i bunn for alle de andre dansestilene. En stil der man jobber mye danseteknisk og øker styrke og bevegelighet. Klassisk ballet krever disiplin og gjør at elevene opplever mestringsfølelse også i andre stilarter. Man jobber ved barren og i senter. Balletteknikk er en ikke full klassisk ballettklasse, men bruker klassisk ballett store deler av klassen og selve dansen heller mot lyrisk jazz/moderne.

DSC_0951 (2).jpeg

Moderne

Klassen er der du jobber med uttrykket og abstrakte bevegelser. Moderne tar utgangspunkt i det naturlige bevegelsesmønsteret og man jobber ofte med kreativiteten. Ofte er mye av klassen på gulvet sittende, liggende, rullende og man prøver sette sitt personlige preg på bevegelsene.