top of page
IMG_4667.jpeg

Knøtter (4-6 år)

Gjennom dans, lek og øvelser utvikler barnet kroppsbevissthet, musikalitet, rytmefølelse og ulike bevegelseskvaliteter. De lærer både litt klassisk ballett og dansetrinn fra jazzdans. Danse gleden er i fokus og barna skal ha det gøy og bli trygge i gruppen.
Kursene er åpne for både gutter og jenter.. 

5F4FA15B-5148-434E-8764-30D866E0BFB9.jpe

Hip Hop

Dette er en funky og urban dansestil med sin opprinnelse fra USA. Det er flere stilarter innen hip hop som popping, locking, newstyle, house etc. På klassen jobber man med isolasjoner, dynamikk, styrke, rytmikk og har kule kombinasjoner og koreografier til hip hop/rap musikk.

DSC_0003 (2).jpeg

Jazz (musikal)

Samme som jazz, men koreografien er til musikal sanger og man jobber ekstra med uttrykk og formidling av dansen i musikal arten.

IMG_8139.PNG

House

Denne stilen kommer fra underground klubbene i Chicago og New York sent 70 tall tidlig 80 tallet. Den blander mange sjangre som stepp, afrikansk dans, latin dans. Mye fot arbeide, trinn, improvisasjon og frihetsfølelse i samhandling med musikken.

DSC_0951 (2).jpeg

Moderne

Er den mer abstrakt form og man jobber mye med at danseren skal finne frem nye sider av seg selv. Danseren er ofte med på den kreative prosessen og skaper ting sammen. Det er en uttrykksfull klasse hvor man ofte jobber mye på gulvet under klassen.

IMG_4667.jpeg

Foreldre og barn (2-4 år)

Er en klasse som Knøtter ,men en forelder er med inn og deltar på klassen. Disse klassene er ikke med på forestillinger.

DSC_0003 (2).jpeg

Jazz

Jazzdansen gir gode grunnleggende danseferdigheter og halve klassen er lagt opp med danseteknisk trening. Dette gir danserne god kunnskap, sterk muskulatur, god bevegelighet og koordinasjon.

Det er varierte koreografier og fartsfylt og fengende dans til musikk på dagens hitlister.

F1A2C45D-CECA-46DF-A2A5-EB0AF224FF17.jpe

Contemporary (samtidsjazz)

Det er en slags blanding av det de kaller på engelsk contemporary og jazz. En dans du uttrykker deg mye. Den kombinerer stiler som moderne, jazz, lyrisk og klassisk ballett.

DSC_0180 (2).jpeg

Commercial

Commercial er en stil man ofte ser i TV produksjoner med dans, på scenen for artister og på teaterscenen. Det er en stil med høyt energisk uttrykk og høyt tempo på klassen.

IMG_1257.jpeg

MiniBajazz

Dette er en danseklasse som er i SFO tiden 13.30-15.30.

Denne klassen er bygget opp som en vanlig jazzklasse, men med stor variasjon, den inneholder elementer fra både hip hop, jazz og klassisk. Alt er nøye tilpasset alder og nivå. De lærer om romfølelse og sin egen plass i rommet i forhold til andre. De blir kjent med noen viktige uttrykk innen teknikk, både klassiske posisjoner og jazz posisjoner. Musikken varierer mellom hip hop, pop musikk og noe klassisk musikk. 

DSC_0003 (2).jpeg

Jazz (girly)

Samme som Jazz men med innslag av salsa dans.

C038364E-45C0-4B2F-A492-3A869340E1AD.jpe

Klassisk ballett

Klassisk ballett gir et godt teknisk grunnlag for alle de andre danse sjangrene. Her kombineres teknikk med grasiøse bevegelser og en lyrisk fremtoning. På kursene lærer elevene grunnleggende teknikk. Stilen krever disiplin og mye repetisjon. Det er en fordel for elevens utvikling å kombinere andre dansestiler med klassisk ballett. Elever som ønsker seg inn i en av Bajazz sine kompani grupper Rekrutt, Jr kompaniet eller Kompaniet krever vi at man danser klassisk ballett.

DSC_0180 (2).jpeg

Dancehall

Denne stilen kommer fra dans og musikk fra reggae sjangeren på Jamaica tilbake til 70 tallet. Masse energi på klassen og samspill med danserne seg imellom i dansen.

bottom of page